top of page

Få mindst 5.000 kr for din diesel bil

God nyhed til ejere af ældre dieselbiler.

 

Du kan få minimum 5.000 kroner i skrotpræmie for din gamle dieselbil.

 

Der er blevet udmeldt om en ny pulje der forventes at åbne den 6. april efter først til mølle-princip. Der er i alt afsat 100 millioner til dette formål, hvor puljen dækker over aftalen om de nye bilafgifter, ’Grøn omstilling af vejtransport’, hvilket betyder at ejer af ældre dieselbiler der er indregistreret fra før 1. januar 2006, nu kan få en forhøjet skrotningsgodtgørelse på 5.000 kroner for at skrotte deres bil mod normalt 2.200 kroner.

 

Puljen er en meget effektive måde at få de ældste og mest forurenende biler væk fra vejene, hvilket er godt for klimaet og miljøet. Puljen er sat til at udløbe den 31. december 2021, hvor den imellem tiden uddeles efter først til mølle-princippet. Hvis du er en ejer af en ældre dieselbil og ønsker et stykke af den forhøjet skrotpræmie, skal de handle hurtigt. Puljen blev tømt i løbet af få uger sidste år. 

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud, HELT GRATIS!

Autogenbrug Vestegnen ApS  bruger kun dine oplysninger til at give dig et uforpligtende tilbud. Vi deler ingen af dine personlige oplysninger med andre.

Tak, besked er sendt. Vi kontakter dig snarest :)

bottom of page